comScoreTag

9GAG 請副社群經理 要熟千禧一代

9GAG 請副社群經理 要熟千禧一代

由香港人創辦、由外國紅到返香港H9GAG相信大家都睇唔少。佢哋最近喺本地請緊Associate Community Manager(副社群經理),負責包括編輯運作、開拓合作伙伴等。9GAG咁響噹噹H品牌,唔知能唔能夠打動睇緊文H你,入嗰Application?

 9GAG網頁的招聘廣告指,合適H應徵者要熟悉千禧一代,對互聯網及社交媒體上千禧世代社群的受注目內容、行為和參與有良好判斷力;除此以外,英文能力及社交媒體的應用能力亦不能少。9GAG亦期望應徵者有研究及分析能力,能按期完成工作,並適應快速和動態的工作節奏。

  9GAG並沒有在廣告中註明薪酬,不過以其讀者數量而言,大概會有不少人有興趣加入,一齊攪攪gag吧!

其他職位空缺:http://bit.ly/2BiQeB4

Look out for further updates on our Facebook fan page!

Related Articles

More